• Prodaja najsuvremenijih industrijskih mašina brenda Safran

  Firma AESB d.o.o. Vam nudi širok asortiman najsuvremenijih industrijskih mašina brenda Safran. Safran Makina - različita rješenja za one koji žele biti profesionalni i neponovljivi u svom poslu.

  Poručite Online

 • Ukoliko želite da budete profesionalni i jedinstveni u onom što radite, firma AESB d.o.o. Vam nudi uslugu prodaje najsuvremenijih industrijskih mašina poznatog brenda Safran Makina

   

  Safran Makina, čije je industrijsko postrojenje u gradu Sakarya na sjevero-zapadu Turske, proizvođač je ekološko prihvatljivih industrijskih mašina pod nazivom Safran i Amanda Clean i to već trideset godina.

  Safran Makina, nastoji da dizajnira i proizvodi mašine iznad očekivanja kupaca i time poveća njihov broj, kao i broj zemalja u koje izvozi svoje proizvode. Kompanija trenutno izvozi u 50 zemalja širom svijeta, a svojoj ponudi za Vas imaju slijedeće kategorije mašina:

  1. INDUSTRIJSKE MAŠINE ZA ČIŠĆENJE
  2. INDUSTRIJSKE MAŠINE ZA PRANJE TEPIHA
  3. MAŠINE ZA PRANJE POD VISOKIM PRITISKOM
  4. SAMOUSLUŽNE MAŠINE
  5. PROFESIONALNE MAŠINE ZA PRANJE NAMJEŠTAJA
  6. SPECIJALNE MAŠINE PO NARUDŽBI
  7. REZERVNI DIJELOVI

  Kako bi Vam olakšali izbor i obezbjedili sve potrebne informacije o proizvodima kompanije Safran Makina, firma AESB d.o.o. je tu za Vas. S obzirom da nudimo uslugu prodaje najsuvremenijih mašina brenda Safran, kod nas možete da se informirate i poručite proizvod po Vašem izboru.

   

  Ukoliko započinjete vlastiti biznis, a želite biti opremljenji kvalitetnim mašinama - onda su industrijske mašine brenda Safran Makina definitivno Vaš izbor.