• Prodaja šampona i hemijskih sredstava

  Firma AESB d.o.o. Vam nudi širok asortiman kvalitetnih deterdženata za pranje tepiha i autokozmetike renomiranog proizvođača Wieberr. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, širokim istraživačkim i razvojnim mogućnostima Wieberr pruža usluge prema zahtjevima na tržištu.

  Poručite Online

 • Wieberr - poznati po vrhunskom kvalitetu, a pristupačnim cijenama

   

   

  Firma AESB d.o.o., pored ostalih usluga, bavi se prodajom hemijskih sredstava brenda Wieberr. Kod nas možete pronaći širok asortiman deterdženata za pranje tepiha i autokozmetike renomiranog proizvođača Wieberr iz Turske. 

  Wieberr se bavi proizvodnjom sredstava za njegu automobila, sredstava za čišćenje, sredstava za pranje tepiha, zaštitnih boja i lakova pod registrovanim markama Wieberr, Nerowax, Wiatech, Skaria, Tuš.

  Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i širokim istraživačkim i razvojnim mogućnostima Wieberr pruža usluge prema zahtjevima na tržištu. Wiberr je poznat po vrhunskom kvalitetu, a pristupačnim cijenama te uspješno dijeluje prvenstveno na tržištu Turske, zatim Belgije, Holandije, Francuske, Njemačke i još preko 40 zemalja širom svijeta. Wieberr posjeduje sve potrebne certifikate kao što su ISO 9001 i ISO 14001. 

   

   

 • Šta kažu naši klijenti?

 • S obzirom da sam automehaničar po struci, dugo sam tražio neki kvalitetan proizvod s kojim bih mogao da s lakoćom očistim auto dijelove. Nakon par bezuspješnih pokušaja, jedan poznanik mi je preporučio Wieberov prašak za pranje dijelova. Pored praška, naručio sam iz znatiželje još par proizvoda za čiščenje motora i mogu vam reći da se nisam pokajao. Preporučujem vam Wieber proizvode, kupite ih i uvjerite se sami u njihov kvalitet!

  Ocjena Enes D.

 • Svakoj je domaćici potrebno jedno učinkovito višenamjensko sredstvo za pranje tepiha, a Wieberov odstranjivač mrlja je upravo takav proizvod. Može se koristiti za čišćenje raznih mrlja na tepisima i kućnom tekstilu. Dovoljno je samo da pratite jednostavne upute o korištenju!

  Ocjena Azira M.

 • Tople preporuke za Wieberr proizvode za njegu auta. Koristim ih u svojoj autopraoni i jako sam zadovoljan pohvalama svojih korisnika. Ukoliko želite kvalitet onda svakako trebate da isprobate Wieberr proizvode!

  Ocjena Damir N.