• Autopraona

  AESB d.o.o. Vam nudi i uslugu samouslužnih autopraona koje su osposobljene za vanjsko pranje i usisavanje Vaših vozila. Uredite Vaš automobil onako kako Vi želite uz naše moderno opremljene samouslužne autopraone.

  Posjetite nas!

 • Za sve one koji pridaju posebnu pažnju pranju i održavanju svojih limenih ljubimaca naše samouslužne autopraone će definitvno biti nezaobilazna adresa.

   

   Redovno pranje vozila jedan je od najučinkovitijih i najlakših metoda za produživanje njegovog životnog vijeka. Moderni automobili zaštićeni su od korozije i vanjskih utjecaja, no čak i ovi premazi imaju svoj rok trajanja te su skloni ubrzanom gubitku svojstava ako su trajno izloženi elementima i hemijskom djelovanju nakupljene prljavštine.

  Stoga Vam preporučujemo, naročito ukoliko ste u prolazu, da posjetite naše samouslužne autopraone proizvođača Safran, koje se nalaze na lokaciji Zborište pored firme. AESB d.o.o. Vam nudi uslugu vanjskog pranja Vaših vozila, samouslužne autopraone natkrivenog i otvorenog tipa, sa 4 praonička miesta.

  U našim autopraonicama osiguravamo najbolje rezultate pranja i brinemo za ljepotu i sjaj vašeg automobila.

  Posjetite nas i uvjerite se sami! 

   

 • Koje su prednosti naših samouslužnih autopraona?

  1. Naše samouslužne autopraone opremljene su najsuvremenijom opremom renomiranog proizvođača Safran iz Turske.
  2. Za vanjsko pranje Vaših vozila koristimo auto kozmetiku vrhunske kvalitete proizvođača Wieberr koji uspješno posluje u mnogim državama EU.
  3. Pored 3 autopraone natkrivenog tipa, posjedujemo i jedan plato otvorenog tipa u kojem će te moći da operete i vozila/mašine koja premašuju standardnu visinu bokseva natkrivenog tipa. 
  4. Prednost samouslužnih autopraona jeste mogućnost pranja bez kontakta koje su vrši uz pomoć mlaznih pištolja za izbacivanje šampona i vode.
  5. Naše autopraone koriste kvalitetne šampone za beskontaktno pranje vozila koji efikasno djeluju na prljavštinu i druge nečistoće. 
  6. Pored vanjskog pranja, kod nas imate i mogućnost da usisate svoje vozilo.
  7. Autopraone su opremljene kvalitetnom rasvjetom, te znakovnim uputama za korištenje i znakovima upozorenja.
  8. Svakodnevno smo Vam na raspolaganju od 00-24h.